Hakkımızda

SO Sanat Odası Reklamcılık Hizmetleri ve Tanıtım Ticaret Limited Şirketi, 1997 yılında İstanbul, Teşvikiye’de kurulmuş; Endüstriyel Tasarım, İç Mimari, Ürün Tasarımı ve Grafik Tasarım konularında çalışmalarını sürdürmekte olan, uzman bir tasarım şirketidir.

SO Sanat Odası ekibi endüstriyel tasarım kapsamındaki pek çok farklı alanda tasarımlar yapmıştır. Çalışma alanlarımız başta yurt içi ve yurt dışı fuar standları olmak üzere; firmalara konsept tasarım hazırlanması, mağaza bayi zinciri tasarımı, büro ve işyeri dekorasyon-tasarım ve uygulaması, ev ve mobilya tasarımı, ürün ve ambalaj tasarımı, grafik tasarım ve görsel düzenleme konularında tasarım, uygulama ve kontrolörlük hizmetlerinde bulunmaktadır.

SO Sanat Odası ekibi olarak, projelerimizde her zaman müşterilerimizin kurumsal kimliklerini ve ürünlerini ön plana çıkaracak özgün çözümler ortaya çıkarmak esas hedefimizdir. Tasarımda öncelik verdiğimiz konular; işlevsellik, estetik, üretim ve kullanımda kolaylık temalarını içermektedir. Tüm üretimlerde malzeme kalitesi ve temiz işçilik ön planda tutulur. Brifing ile başlayan tasarım sürecimizi; müşteri analizi ve ekip içi beyin fırtınasının ardından, farklı varyasyonlarda proje tasarımı ve sunumu, maliyet analizi ve fiyatlandırma; projenin onaylanması ile birlikte ise üretim ve kurulumunda sahada proje takibi izlemektedir.

Çalışmalarımız başta Türkiye’de ve birçok ülkede devam etmektedir. 1999 yılı itibariyle Avrupa ve Balkanlar, Afrika, Ortadoğu ülkeleri, Amerika, Uzakdoğu ülkeleri, Rusya ve Türk Cumhuriyetlerinde projelerini yürütmekte olan SO Sanat Odası; Özellikle üretim ve lojistik konusunda maliyet fırsatı yaratabilmek için Almanya, Hannover’de PLUS Design GmbH şirketini kurarak, Avrupa merkezli projelerinde üretim, uygulama ve kontrolörlük, stand kiralama, depolama hizmetleri vermektedir.

20 Yılı aşkın tecrübe

Türkiye ve Almanya’da üretim imkanı

Türkiye'de ve dünyada genel kurulum ve hizmet imkanı

Depolama ve Yeniden kullanma